Dag 38

Salamanca!

Een aantal dagen geleden geheel voor onmogelijk gehouden maar ik ben er! Wat fijn, het gaat allemaal lekker hoor. We verblijven, althans Nicole en ik in de zeer strenge Albergue. 22:00 uur avondklok, ‘s morgens voor 08:00 uur weg en een hele berg aan papierwerk. Het kan me weinig schelen voor die paar euro (donativo)

Met tweeën dus

Carlos is gestopt, ondervond te veel hinder van z’n kapotte voeten en pijnlijke lichaam. Zo zie je maar, in een paar dagen kan alles omdraaien. Ik vind het vooral voor hem heel jammer. Ik red me wel en Nicole die ik waarschijnlijk ook snel niet meer zal zien ook wel denk ik zo. Die kan ook een enorm humeur hebben af en toe dat ik soms nog wel blij ben ff alleen te zijn. Al moet ik zeggen, aan het eind van de dag is er vooral lol en samen een biertje drinken is uiteraard gezelliger dan alleen.

Onderweg

Laat onderweg na een goede nachtrust in een redelijke Casa Rural. Ik bestelde het menu del día maar nog steeds geen idee wat ik heb gegeten na de bonensoep met chorizo. Ik denk varkenskop of zo, het was zeg maar ff wennen. Na een ontbijten met spiegeleieren rond 09:00 uur weg, met een stop in een dorpje omstreeks half drie in Salamanca. 24 km gelopen zonder te veel pijn.

Rustdag in Salamanca

Ik denk van niet, ik loop nu lekker en zit in een goede flow. Heb de etappe van een dikke 36 km gebroken en hoef dan morgen maar 18 km ongeveer. Ga ik geen nieuwe schoenen kopen nu, het begint te wennen en nieuwe schoenen zijn ook weer een risico.

Ik hou ‘t kort vandaag (en saai denk ik) – Salamanca in en om 22:00 uur is het bedtijd.
De etappe vind je op Komoot wederom.

Leave a Comment