Dag 39

Hier had kunnen staan

Dat ik vanmorgen rond 8 uur vertrok, Nicole al een uur weg was maar dat ze appte dat ze nog koffie aan het drinken was in een bar. Dat we samen opliepen maar ze zo sjaggie was dat ik het wat rustiger aandeed en in de kou en heftige wind lekker ‘met mezelf en m’n gedachten kon lopen’

Dat we deze korte etappe deden omdat we de rustdag in Salamanca oversloegen. Maar dat de Albergue volgeboekt was (wat ik absoluut niet geloof want er is verder amper iemand op De Weg)

Dat Nicole er in datzelfde dorp de brui aan gaf en een taxi nam, ik kan dat niet. Dat ik dus bleef lopen tot El Cubo de Vino, nog 20 kilometer extra op een pad langs de snelweg. Dat ik er dus bijna 40 km op heb zitten.

Ik zou ook kunnen schrijven dat ik heel vrolijk werd van een Spotify lijstje die een van m’n maatjes Meindert voor me heeft gemaakt. Ik nog meer een boost kreeg van de 3 toeterende vrachtwagen chauffeurs op de snelweg die me zo een Buen Camino wensten.

Ik had kunnen vertellen dat ik nu ineens twee dagen voorloop, morgen waarschijnlijk in Zamora ben en dat het dan nog maar (😅) 411 kilometer is naar Santiago. Zou daar ook nog aan toe kunnen voegen dat ik over 40 kilometer er 1000 op heb zitten, lopend vanaf Almería. Gewoon dwars door Spanje, al is het in twee keer. Dat ik dat eigenlijk best kicken vind.

Ik zou hier ook nog wat foto’s plaatsen normaal, van de etappe en Salamanca. En de etappe op Komoot posten.

Maar na 40 kilometer nog een blog schrijven, ik weet het ff niet. Laat ik eerst maar eens een biertje drinken op m’n nieuwe adres in een ongeplande Albergue. Zie ik daarna wel toch?

Nou ja, vooruit: wat foto’s en de etappe dan maar. Adios.
De etappe op Komoot.

Een echte Camino dag

Dat was het!

Leave a Comment