Dag 6 – Camino Piemont

Top 5 etappe

Sjonge wat was het mooi vandaag, deze etappe gaat absoluut in de top vijf komen van alle wandelingen die ik gemaakt heb op een Camino.

8 uur weg bij de herberg

Lekker op tijd weg om in de koelte van de dag de zon op te zien komen. het wordt vandaag wel warm zo’n 27°, maar er staat een lekker briesje en het is niet zo vochtig. Het dorp uit loop ik meteen de natuur in. De zon komt op en het is genieten! Wat niet genieten is, en ik snap niet hoe het komt, is het inspreken van deze blog en het uploaden van foto’s. Eerlijk gezegd wekt het meer ergernis op dan dat het leuk is.

Ik had het misschien thuis even moeten testen, maar vorig jaar ging eigenlijk alles goed. Nu is het echt dramatisch om iets inspreken. Ik kan alles iedere keer weer overdoen en daar heb ik geen zin meer in.

Ik hou het vandaag maar even op wat foto’s, zit te genieten van het uitzicht in mijn privé herberg met een koud biertje en wat te snacken. Morgen misschien nog een poging, maar anders laat ik het hierbij.

Ik zei de gek
Mooimooimooi
Slaapplek vanavond

De etappe staat weer op Twitter en natuurlijk ook de route op Komoot. Fijn weekend!


Comments

  1. je suis presque jalouse ….. 😱🤣🤣🙈

  2. Het is weer een groot plezier om je blog te lezen, de frustraties van het schrijven voel ik niet. Wat heb je nog een goed weer! Hier kan het vandaag ook wel 25 graden worden… bijzonder.
    Zet m op met het leegmaken van je hoofd bro 😘

Leave a Comment