Over mij

Over mij

me @ the Gullfoss on Iceland

Na vele jaren te hebben gewerkt in de Horeca in Eindhoven maar ook in het buitenland ben ik sinds een jaar of 10 werkzaam in het toerisme. Sinds afgelopen jaar heb ik een eigen avontuurlijke reisorganisatie op IJsland (http://www.localadventures.nl).

Ik geniet van mooie natuur, mooie hikes maken en nieuwe dingen ontdekken. Maar heb ook zeker een bourgondische kant, lekker eten én drinken, zijn mede door het aantal jaren in cafes en restaurants ook erg belangrijk.

Het avontuurlijke heb ik niet van een vreemde, beide ouders hebben samen de wereld bereisd en mijn vader heeft zelfs in zijn jeugd de wereld rond gevaren op vliegdekschip de Karel Doorman! Als pasgeboren baby sliep ik al in de De Waard tent te Loodsmansduin op Texel.

Ik maakte al vele hikes of wandelingen in mijn leven, na een 8 daagse trektocht door het gebergte van Mallorca in 2017 smaakte dat naar veel meer. Nu, oktober 2019, wil ik in ongeveer 2 maanden van Almeria naar Santiago de Compostela lopen, en dan eindigen in Finisterre. Zo’n 1500 kilometer.